Olipa meilä tuuria  😀 !!

Meiltä meni kehiin vain Nöttönen ja Sahpe, Bertta on laihiksella  🙂 vielä. Lapinkoiria oli näyttelyssä 39, joista pentuja kaksi ja veteraaneja vain yksi, poikia oli kaksitoista, loput tyttöjä. Nöttönen oli pentu ykkönen, sai kunniapalkinnon ja oli rotunsa paras pentu. Sahpelle piti tulla toinen vetsku kisakumppaniksi, mutteipa näkyny kehässä  🙂 . Sahpe oli veteraaneissa erinomainen laatumaininnalla ykkönen, sai sa:n, oli rotunsa paras veteraani ja loppujen lopuksi myös parasuros kakkonen. 

Tuomarina oli Markku Kipinä

Vaikka Nöttönen on nyt pentuluokassa pärjännyt ja saanut "mainintoja", niin senhän tii'än, ettei se mitään isoisissa merkitte..., Nöttösen korvat on  😀  ja onhan se muutenki  😉  hieman erisorttia ko sirot, kauniit tytöt !! Mutta onhan meillä ollut ihan hauskaa ja onpa Nöttönenki jotain nyt näytelmistä muistoksi saanu  😀 (Y) ! Tämä Nöttösen kunniapalkinto oli meän kennelin kymmenes kp "kautta aikojen". Jokulainen merkkipaalu tuoki! Ja koska tuomari voi ihan hyvin jättää pennun ja veteraanin näin hyvin palkittemattaki, kunniapalkintoja ja sa:ta jakamatta, sekä myös rop-pentua ja - veteraania valittematta, ihan mielensä mukaan, vaikkei niitä olisi kuin vain yksi, niin tämä on tosi hyvä saavutus molemmilta  ❤ !

roi4.jpg

Rop-pentu ja rop-veteraani samasta näyttelystä, viimeksi kymmenen vuotta sitte Rovaniemellä Sahpe oli rop-pentu ja Nilla rop-veteraani, se on kyllä tosi harvinaista herkkua !

roi1.jpg

Tämä vanha näyttelykoti se vain on niin soma, kevyt, vähän tilaa vievä ja helppo pystyttää, paitsi että nyt meinasi purkuvaiheessa lähteä tuulen matkaan  🙂 , mutta onneksi oli tuossa koivussa kiini!!

roi5.jpg

Tässä jo Raanujärvellä kotimatkalla 

roi2.jpg

roi3.jpg