.... ja mitä jäi kätheen.. :D ?? Yheksäntoista kehää käytiin: Sahpe ja Esse x6, Inkku x5 (heitettiin se pyyhe kehään Oulussa toisena päivänä :) ), Hope x2

1xH, 11xEH, 7xERI, joista 5 SA:lla, Sahpelle neljä ja Inkulle yksi. Prosenteissa: H:ta 5,3%, EH:ta 58%, ERIä 36,7%, SA:ta 26%, eli ihan hienosti kaiken kaikkiaan. Ja vielä noita Sahpen pu-kehäsijotuksia neljä kertaa eli 21% kaikista kehistä. 

Sahpelle siis PU-sijoja 1xPU1+VSP ja 3xPU3 :) ! 

... parhain hetki tänä vuonna tietenki tuo Sahpen Rovaniemen VSP, myös Inkun Oulun KV:n SA ja Essen Javaruksen ERI olivat meille iloisia saavutuksia. 

... niin käteenhän ei jääny juuri mithään ko/jos aattelee konkreettisesti: yksi pytty ja muutama ruusuke :D :D ! Mutta tänä vuonna ei niin aatellakaan :D :D ..... :D ..., ehkä joskus taas tai sitte ei... :D ...., sepä jääpi taas nähtäväksi.... :D :D !!

Tämän vuotiset matkamuistot, Rovaniemeltä, Oulusta ja Kemijärveltä :) ! Tulihan sitä kuitenki vähän reissattua tämän asian tiimoilta, muutenhan ei paljoa tarvitakaan liikuskella, paitsi töissä :D , Pellossa ja Sodankylässä nuitten reissujen lisäksi.

SDC17163.jpg

... ens vu'en suunnitelmissa on yrittää pysytellä pois kehistä... :D ..., mutta tuskin sekään ihan onnistuu :D :D ...., kyllä met tietenki jossaki käväsemmä, jos on mahollisuus ja tilaisuus..., ootellessa Inkun ja Sahpen vetskuikää..., Inkku jo ens kesänä, juhannuksen jälkeen :) <3 ! ... pian jo vanhaneiti.... :( :( ...