Käytiinpä sitte kaupunkikeikka :D . Tuomarina oli Kurt Nilsson. Inkku, Sahpe ja Nilla saivat kaikki EH:t, mikä oli ihan ootettavissaki :) , meni kuitenki siinä mielessä hyvin, paremmin kuin olisi voinu mennä. Tämä ruottalainen ei ole Sahpesta tykänny EH:ta enempää kerran ennenkään ko olema hänen kehässään käyneet, ja Inkku ja Nilla eivät ole nyt parhaassa näyttelykunnossaan :) .....

... Onneksi ei vielä aamulla satanu, saatiin Nillan kanssa teltta pystyyn ja "kamat paikoilleen" ja ihan kuivina saatiin vielä toisetki koirat näyttelyleiriin..., Esse myös :) ! Kaikilta tarkastettiin passitki, pistokokeena.... :D ...

SDC14485.jpg

... jou'uin vielä yhen kevythäkin rahtaamaan ihan kehän rai'alle..., koska Inkku ja Nillahan menivät kehään peräjälkeen, vaikkei sitä sitte loppujen lopuksi olis tarvittukaan, mutta ko alko satamaan ja ihan varmuu'en vuoksi... Kaikki suju ihan ok:sti. Kaksi tuntia ennen kehään menoa olima Äimärautiolla ja ehin hyvin kaikki toimenpiteet suorittaa, :) Nillan pyllynki pestä :D ! Minun pikkuneitiki oli tosi rauhallisesti ja hiljaa, haukku vain ko Inkku alko tietenki jossaki vaiheessa ääniä päästelemään... :D.... Meilä oli vieraitaki leirissä, kiitos käynnistä ja tervetuloa toistekki :) !

Sahpe oli ihan "hopplös" ;) .., johtu varmaan Piitun juoksusta, vaikka Piitu pitiki jättää kotia, muttako äijä ei ollu syöny "moneen päivään" , pinna oli hieman "kireällä", mutteihan se Nilssonilta ole EH:ta parempaa ennenkään saanu... Ja Inkku ja Nilla "vahvoina", hieman raskasrakenteisina  ja vähän huonoliikkeisinä :) daameina saivat EH:t myös. Reissu ihan hyvä ja pikkusen jopa odotettua paremmin tuloksin, nyt on kiva es. tuo Inkun kanssa vielä jatkaa, koska se ei ihan toivotun tapaus olekaan. EH:honhan met olema aina olleet tyytyväisiä. Ja saapa nähä oliko TÄMÄ nyt sitte se Nillan viiminen virallinen näyttely... :D ... Seuraaviin kehiin lähteeki sitte Esseki :D ..., nähtiin myös Essen kasvattajaa ja muutama sanaki ehittiin vaihtaa. 

... Tässä mietinki, että otanko Tornion erkkariin muita ko vain Essen :) ! Sielähän on pojila tämä sama tuomari, joten.... Laskin juuri, että Sahpe on käyny 29:ssä virallisessa kehässä ja saanu kolme EH:ta, joista kaksi juuri tältä Nilssonilta ja yhen Mari Lackmanilta, muista ERIn ja kahestakymmenestä lisäksi SA:n..... ja Inkku ei ehkä ainakaan tällä hetkellä ole ihan valioainesta, vetskuihin sitte kahen vu'en päästä ja tuo mummeli ei kyllä enää erkkarissa pärjää :D :D , eikä ehkä jaksakaan sitä rumbaa, niinhän jätin Mosseltaki aikoinaan viimisen erkkarin väliin, koska aattelin, ettei vanha enää jaksa! Pittää hunteerata...., matkaan saavat tietty lähteä toisetki...

Nallikarissa olima yhen ainoan yön..., soli melko sateeton, kuten myös näyttelypäivän aamu, mutta ennen puoltapäivää alkoki sitte vettä satamaan kaatamalla... :D :D ! 

Sahpe, Inkku ja Nilla nukuit auton perällä ja Esse, koska epäilin, että häirittee muitten nukkumista (ehkei olis häirinny, mutta aattelin Sahpea, joka oli pikkusen huonosti nukkunukki edelliset yöt), nukku vaunussa. Hyvin nukuttiin ja herättiin ennen "kellonsoittoa".

SDC14484.jpg

Tosi hyvä matkustaja/leireilijä tullee ja tuli jo Essestäki :) ! 

SDC14481.jpg

Tässä vielä arvostelut:

Sahpelle: Bra huvud o uttryck, goda proportioner, tillräckligt bröstparti, goda vinklar, utmärkt benstomme. Kunde visa sig bättre i rörelsen o kunde uppföda sig ngt bättre. I sommarpäls. 

Huvä pää ja ilme, hyvät mittasuhteet, tarpeeksi rintaosaa/kehää, hyvät kulmaukset, erinomainen luusto. Voisi näyttää liikkeensä hiemen paremmin ja voisi käyttäytyä hieman paremmin. Kesäturkissa. valEH

Inkulle: Kraftful dam, tillfredställande huvud ngt tätt burna öron. Tillfredställande proportioner, ger dock ett ngt tungt intryck, kraftful bröstparti, goda vinklar, tillfredställande rörelser men kunde ha ngt bättre drive. Päls icke i bästa kondition.

Vahva daami, tyydyttävä pää, hieman tätt burna öron (?), tarkoittaa ehkä jotain ruskeista silmistä (?) en ole varma :) , tyydyttävät mittasuhteet, antaa kuitenki hieman raskaan vaikutelman, voimakas rintaosa, hyvät kulmaukset, tyydyttävä liike, mutta voisi liikkua hieman paremmalla vauhdilla. Turkki ei parhaassa kunnossa. valEH

:) käännösapua saaneena:  ngt tätt burna öron = lähekkäin asettuneet korvat :) ! Ja bröstparti on rintakehä :) ! Kiitos, Virpi ! Ja mie jo luulin, että kirjotusvirhe sihteeriköllä :D ! Siis korvat lähekkäin, kuten Inkulla onki :D !

Nillalle: Trevlig gammal dam, med bra huvud o uttryck, för dagen ngt rungt intryck, kraftful bröstparti, kraftigt benstomme, för åldern tillfredställande rörelser, som är ngt tungt.

Mukava vanha daami, hyvä pää ja ilme. Tänään hieman raskas (?ehkä) vaikutus, voimakas rintaosa, voimakas luusto, ikäsekseen tyydyttävä liike, joka on hieman raskas. vetEH2

En nyt ihan varma ole näistä käännöksistä, jos joku jotaki hölmöä huomaa, niin voi ilmineerata :D!

Kävi sen verran hassusti, että vaikka olimaki paikalla hyvissä ajoin jne, mutta emmä meinanneet Sahpen kanssa ehtiä kehään :D ..., poikien kehä meni tosi nopeasti..., mie menin tarkastamaan kehätilannetta lähemmäksi, niin siinä samassa jo huu'ettiin valiopojat kehiin... :D onneksi menin :D ! Siinä vaiheessa sato jo sen verran, että halutti olla teltassa satheensuojassa, tai ainaki koirat pittää sielä.... Kastuima loppujen lopuksi ihan läpikotasin taas ... :D .... sama trendi ollu nyt viimekesästä tähän asti :D !

Nyt sitte vain kuivatellaan ja pestään kamoja muutama päivä :D ! Koirien hoitotarvikelaukkuki oli sisälmyksiään myöten litimärkänä..., nyt jo kuivumassa :D !