... niin ei toki näyttelyalueelle menty Essen kanssa, mutta mukana matkassa.... :) ...

... Sahpelle valERI, Suomen komeimmat valioluokan lapinkoirapojat olivat kehässä Sahpen kanssa..., ei huonoille hävitty ei !

roisahpe3.jpg

Roisahpe1.jpg

roinilla4.jpg

Kiitos Virpille kuvista :) !

Nillalle vetEH, Nillanki kanssa kisasi peikkovuorelainenki..., :) ...., päättelin (taas) tulomatkalla, että Nillan viiminen kehään meno oli tämä..., ei muoririepua enää kiinnosta..., kotona kyllä juoksentellee ihan vauhila, mutta tuo kehässä liikkuminen on sille jo tervaa ;) ...., mutta ko se Kittilän, meän oman koirakerhon, näyttely on vielä tänä kesänä..., ehkä sinne vielä Nillaki.... ;) ;) :D ja ehkä handleriki vaihtaa vähän esiintymisasua :D , tai sitte ei..., ou nou !! Mutta ko sitä meikeläinen EI ossaa ottaa näitä tarpeeksi vakavasti :D tai ehkäpä aika on ajanu jo ohi :D !! :D ;) ;) No ei vainkhaan, vielä ei luovuteta! Vielä kehhiin menhään Kittilän jälkheenki, Tornion erkkari jo kutkuttellee näyttelyhermoja. Muuala ei sitte tämä vuonna enää käy'äkään. Inkun rekkarit on nyt kennelliitossa vaihossa, eli ehkä hänki ehtii Kittilään ilmottautua, vaikkei vielä ihan timmikunnossa olekaan ;)...

Tulomatkalla

roi%20inkku.jpg

roi%20nilla.jpg

roi%20esse%20ja%20sahpe.jpg

...... Kiitettävän hyvin jaksoi pieninkin <3 matkaaja kellonympäri olla autossa ja reissussa....

Vasta tulomatkalla Levin kohala alko kärty kuulua, mutta ko mie lauloin Lapinäidin kehtolaulun se rauhottu..., saatoin mie laulaa Inarinjärven, Tupakkarullan ja Kisskisskippurahännänki, niin :D :D olipa tyttö hiljaa loppumatkan..... ja ehkei se minun laulu sitä rauhottanu vaan se säikähti mölyä.... :D :D !

Oikeasti matka meni hyvin, yli ootusten. Vähän tuota Essen matkustamistaki jännäsin. Ja aattelin aamula ko lähin, että ihan hyvin voipi eh ja h tulla tai huonompaa..., ei ressiä revitty ko seku vain lähettiin käymään ja Essukalle maailmaa näyttämhään... Seuraavaan näyttelyyn, Kittilän rn:yn saapi hänki lähteä ihan paikan pääle, ko rokotukset on ok-kunnossa jo silloin.

Saatiinpa vielä tämmönen mukava näyttelyuutinen samana päivänä: 

Onnea <3 Hillukalle vsp-veteraanitittelistä Kolomen Kimppa-näyttelystä Karttulasta! Upeasti taas Hillukka-mummeli :) pärjäsi, onnea myös omistajille ja kiitos handlerille <3 !!

Hillukka%20Karstulassa.jpg