SDC11951.jpg

Nytpä ne on sitte käyty, Tromssa ja Gällivare :) ! Mainittavampaa menestystä meile ei tullu kummassakaan, mutta kolme ERIä ja yksi EH kuitenki, ei pahat ekat tulokset ja vielä niin, että Sahpella karvanlähön pukkas päälensä ja Inkun kilot ei ole tarpeeksi vielä karisseet :) ! No ne oli meile harjotusreissuja ;) ;) ! Ei vainkhaan, täytyy myöntää, että kova on taso ulkomailaki, varmaanki ihan senki vuoksi, ;) että Suomesta Norjan ja Ruottin näyttelyihin matkaavat ne parhaat ja met :D , niin arvaahan sen, miten käypi.... :D ...., ja onhan sielä kauniita ja komeita koiria heiläki..., mutta suomalaiset oli rop:ja molemmissa näytelmissä ! Norjassa myös vsp oli suomalainen, Ruottissa norjalainen, että silleen meni!

Norjan maisemat ihastuttaa aina ja jo niittenki vuoksi kannattaa sielä välilä piipahtaa, Ruottin puolela maisemat on enempiki kotosat :) , mutta kiva käy'ä myös sielä puolen, vähän kauempanaki ko vain Vasikkaniemessä ja Muodoslompolossa. Molemmissa maissa näytelmät suju kuten tääläki, eikä kielimuuria pahemmin syntyny, asiat saathiin hoi'ettua kuten pitiki ja ihan ok:sti. Tromssassa puhuthiin norjaa, ruottia, englantia ja suomea, Gällivaressa vain ruottia, englantia ja suomea :D ....., kivaa kans.välistä tai pikemminki tätä pohjoiskalottista touhua, joka piristää, vaikka touhut on samat :D !

Soliki jännä nähä se Norja pitkästä aikaa :), tuo minun Norjan matkakaveri meinasi, ettei sielä ole tehty mithään kolhmeenkymmenheen vuotheen :D :D (vitsi, vitsi) ! Meän teillä näkkyy upeita norjalaisia as.autoja ja -vaunuja ja autoja tietenki, ja äänekhäitä norjalaisia huoltoasemalla ja kaupoissa ym:lla, mutta ko seurasi sielä paikan päälä es vastaantulevaa liikennettä, niin havaitti, ettei sieläkhään tai'a kansa sen rikkaampi olla ko metkään, autoista päätellen, ja ko katteli talojen pihoile, vaikka öljyvaroja on!! Ehkä se varallisuus ei olekaan vielä ihan kaikkien ulottuvilla ja eikä raha sillai käytössä.... Aattelimma, että sielä on nyt to'ella hienot meiningit, mutta ehkäpä erehyimä.... tai niin no, Tromssa on tietenki vanha kaupunki ja vanhat rakennukset hallittee kaupunkikuvvaa..., samoin niinki, etteihän vanhoja käyttökelposia asuintalojakaan ole turhaa purettu..... Kautokeinossahan on to'ella komeat talot sun muut, ettemmä ehkä sattunheet Tromssassa niile uusile parhaile paikoile :D !

Ruotti taas on aina Ruotti.., siistit paikat ja asiat ojennuksessa..., sehän tiethiin jo.... Ja molemmissa näyttelyjärjestelyt olit hyvät, ei valittamista kummassakhaan näyttelyssä.

Oulun näytelmit olis seuraavaksi ja jo maksettu tietty, mutta ko.... :( ..., nyt ehkä tehemä sen tempun, että emmä lähe..., son ihan turha reissu, jos ei Nillaa lasketa :) ja Nillaki jo sen ikänen, ettei ehkä kannata hänenkään vuoksi lähteä ;) ....., ilmotin kumminki koko porukan vielä Iisalmeen, kattotaan sielä ken menneepi kehään... ja syksymmällä käymä isommalla sakila Roissa....

Mie aattelen, ettei nyt kannata kovasti rehkiä tämän asian kans..., päätavote tälle vu'ele, eli nuo ekat ulkomaan näyttelyt käyty, son hyvä ja sitte sen mukhaan ko kehathaan.... ja kondiksesta riippuen :) ...., emmä ressaa nyt lainkhaan....

Tromssasta

SDC11983.jpg

SDC11957.jpg

SDC11984.jpg

SDC11982.jpg

Väliltä Tromssa -Skibotn

SDC12002.jpg

SDC11980.jpg

SDC11975.jpg

SDC11973.jpg

Ruottin puolela :) , näyttelypaikkaa

SDC12025.jpg

Gällivare kyrka

SDC12027.jpg

... :) keskeläeimithään ..., ainaki melkein :) ....

SDC12038.jpg