No niin, se viiminenki sitte oli ja meni. On aika tehä pikkunen katsaus kevään-kesän juttuihin.

Kävimä ennätyksellisesti kymmenessä näyttelyssä! Eikä yhtään turhaa reissua, ainakaan omasta mielestäni ;)!

Kuvissa koirat "kaikkinensa päivinensä", mutta.....

......Kymmenestä tämän vu'en näyttelystä:

Sahpelle:

2xEH, 8xERI, 6xsa, 1xva-sert, 1xsert, vsp, cacib, PU-kehäsijoituksia x3: pu1 (Annukka Paloheimo Rovaniemi), pu2 (Tuula Pratt Sodankylä) ja pu4 (Markku Mähönen Tervola)

Sahpe%202v-normal.jpg

Inkulle:

3xEH, 7xERI, 4xsa, PN-kehäsijoitus x1: pn3 (Hannu Talvi Kemi)

Inkku%203v-normal.jpg

Nillalle:

1xH, 7xERI, 5xsa, 1xva-sert, 1xsert, 4x vsp-vet, 3x rop-vet, PN-kehäsijoituksia x2: pn3 (Tuula Pratt Sodankylä), pn4 (Hannu Talvi Kemi) + vielä "pn5" tuon va-sertin kera (Esko Nummijärvi Ylivieska), Nillalle myös kolme BIS-VET- kehä sijoitusta: 2 xbis4-vet (Tervola ja Sodankylä) ja bis3-vet (Pello)

Nilla%209%C2%BDv-normal.jpg

Kaiken kaikkiaan yhteensä kolmestakymmenestä kehäkäynnistä koirani saivat yhessä siis: 1xH, 5xEH ja 24xERIä, joista 15 xsa:lla, eli just puolesta kaikista käymistään kehistä eri tuomareilta tuli sa:ta (sertifikaatinarvoista)! Minusta tosi hienosti ko vrt, etteihän nämä "mitään huippuja ole", eikä tarvi ollakaan! Ja se on kivaa, että ko sa:n saamista vrt omile koirile ittele kulleki, niin lähes tasoissa ovat, Inkkuki niitä napsinu sen verran :)! Mulla on, siis omasta mielestäni ;), ihan tarpeeksi  jännitystä ja vii'hettä kehissäki antavaa, upeaa <3 koiraporukkaa, kaikki! !!

Niilä tutuila oottamillani/toivomillani tuomareilaki saatiin käy'ä, linjat jatkuu ja pitää, son "turvallista" havaita! Uusiaki tavattiin, menemä varmaan uuestiki heänki kehiin, jos kohile sattuu :), eipä ollu valittamista uusissakaan. No, ehkä harkinnan paikka voi olla jonku kohila ;) ;) :), jos kauemmaksi täytyis lähteä, että kannattaako vaiko ei, nyt ko on lama-aikaki :). Ai niin mutta: Nillapa se taitaaki jo ens vuonna päästä ilmaseksi ko täyttää pian 10v.!!

Oikeasti en nyt oikein ossaa sanoa, mikä näyttely olis ollu "kaikkein antosin" ja mieleenpainuvin tänä vuonna. Viime vuonnahan se oli ehottomasti se Ivalon juttu! Ehkä nyt se Sahpen cacib Roin KV:stä, olihan se eka kansainvälinen serti meille. Mutta se Sodankylän reissuki oli kyllä to'ella jees!! Nillan serti ja sijoitukset vetraanikehissä, Sahpen va-sert ja Inkulleki sa!

Voi, voi ja Pelloki...., ja Kemissä tyttöjen hyvät sijoitukset, nämä meän pohjosen näyttelyt on upeita juttuja, ainaki meikeläisittäin...., jaa-a mie en nyt ala sen kummemmin niitä mainostamaan tässä, yritämmä ;) ne vain "omina" pittääki, kyllä me noita eteläläisiä näemä sitte Oulussaki :) :) :) !!!

Ens vuosi onki sitte jännää, ehkä me sitä Sahpen viimistä sertiä alama jahtaahmaan :), vaikka siihen saattaa sitte mennä aikaa, emmä ota tosissaan, vaan käymä näytelmissä silloin ko huvittaa ja on aikaa, niin ja rahhaa :). Jännätä saama sitte kehissä muutenki myös "jälkipolven" eli pentujeni pentujen edesottamuksia! Son vanhale mannaa :) ! ! Ehkä ens keväänä lähtee reissuillemme mukaan myös Ahv Huuratassu, avoimeen luokkaan kuten Sahpeki jo ens vuonna, mutta kesälä -15 hän onki jo veteraani-ikänen. Sitte se meän Helsingin reissu Maailman Näyttelyyn on suunnitelmissa elokuun alkupuolela, junamatka...ko ??