Niinhän siitä on jo kolme vuotta :) ko edelliset pentuni syntyivät, minun ihanat juhannuspojat ja Inkku v. 2010! ISOT <3 <3 SYNTTÄRIONNITTELUT IISKOLLE, IHHKULLE, TURRELLE, VERTILLE, INTULLE JA INKULLE !!

Kävimä juhannuspäivänä Rovaniemen KV:ssä, mukana oli Piitu, Inkku, Nilla, Sahpe, Matti ja Sannaki tuli meitä jelppimään. Piitu ei käyny kehässä, mutta muuten pyöriskeli näyttelypaikan lähettyvillä, se ei oikein tykkää koko näyttelyhommasta :( , mutta pittää se Piituki totuttaa taas reissun pääle ko kohta lähemä...

Sanna tuli handleriksi Sahpelle ja ihan mahtava juttu se oliki. Sahpe käyttäänty ko näyttelykoira ainaki :) :) Sannan kans, tosi nätisti, eikä kuulemma tarvinu ees komentaa. Ja upea oli lopputuloski. Sahpe sai nuoERI1, sa:n, oli paras lapinkoirapojista, eli pu1, sai sertin ja sen meän kauan ootetun ekan cacibin eli kansainvälisen sertin, hän oli myös vsp, rop-koira oli  muotovaliotyttö, tuomarina oli Annukka Paloheimo. Inkulle hän antoi avoEH2 ja Nillalle vetH:n, minun esittämänä nämä.

 

SDC17262-normal.jpg

Tässä hän vähän ihmettellee, että miksi hänen pitäis paikallaan olla ja istua :) :) , no ko mie yritän ottaa kuvvaa cacib-koirasta !!

SDC17252-normal.jpg

Näistä kansainvälisistä serteistä vielä, että on joskus "ollu lähelä", muttei kuitenkaan saatu. Hippunen oli v:na 2008 Ylivieskan KV:ssä pn1, mutta ko oli junioriluokassa, niin ei saanu ja Mosse olis kerran Oulussa saanu vara-cacibin, mutta ko oli veteraaniluokassa, niin ei saanu. Mutta nyt vihdoin ja viimein "tärppäsi"!

..... Mutta paljon tärkeämpiäki asioita maailmassa kuitenki on, sitä taas aattelin kovastiki tuonaki päivänä .... ... ...., .....tämä ei ole ko leikkiä kaiken rinnalla .....