... Inkulle avoEH, Sahpelle avoEH3 ja Nillalle vetERI1 sa rop-vet ja bis3-vet..., tuomari oli melko tiukka, ERE:jä ja vielä vähemmän SA:ta jakeli. Inkkua ja Sahpeaki kyllä kehu, että näissä paljon hyvvää ja Sahpe "kehityskelponen" :) ja kysäsi vielä multa kun Inkulle sen EH:n anto, että olinko sammaa mieltä...?.... No, miehän en tietenkhään ollu!! Sanoin, että sehän on minusta maailman paras ;)..., johon tuomari naurahti ja sanoi, että "no niinhän sen pitää ollakin" (omistajan mielestä, sitä tarkotti hänki) ja meitä pakkasi naurattamhaan! Nillasta hän tykkäsi antoi jopa SA:kin, vaikka niitä niftisti jako muuten. Ja Nillahan oli siten rop-veteraani, kun muita vetskuja ei ollu, mie aattelin, että pikkusenko "armosta", mutta eipä niinkhään!! Näyttelyn paras veteraani-kehästähän Nillaa ei heitettykään ulos, vaan tuomari (eri kun meän omassa lapinkoirakehässä) jätti muorin neljän parhaan joukkoon kehään ja sijoitti kolmanneksi. Nilla sai oikein ison gripacupin ja ittensä mittasen ja yhtä pyöreänki keltasen ruusukkeen :)!! Nillala on noita arvaamattomia "voimia", sen olen ennenki muunkilaisissa tilantheissa havainu, ...ai niin..., kuivalihan palojen ansiotako oli tämä...?... ;)..... Minua pakkas vielä vähän ihmetyttämhään seki ko edellisenä päivänä "vilkasin" sitä meän "palkintokaappia" ja siinä aattelin, että seuraavaksi vois tulla keltanen ruusuke, jos on joku tullakseen :) :) ja niinhän se keltanen sieltä tuli.

SDC17011-normal.jpg

Tässä Nilla on vielä Mersun merkissä hihnastaan kiini, mutta tästä käveli ohi joku mies ja sano, että ota ihmeessä se siitä irti... johon mie, että ???, "no se on melko kallis, jos rikki mennee" sano ja mie siihen "ettei sole nyt niin nuukaa, ko koira tällai pärjäsi", mutta kun hän hinnan mainitti, oli kuulemma ittele joutunu joskus uuen Mersun merkin hommaamaan, niin jopa lähti koiran remmi merkin ympäriltä!!! :) :) Vanhahan tuo auto on, mutta, jos pelkästä merkistä "saapi satasia", niin ei kannata vasiten sitä rikkoa. ... sitte ko mie tuon varaosiksi myyn, niin tii'änpähän tuonki nyt :) :).... Meilä mennee nykyhään muuten Mersun kans melko mukavasti, se on pelanu mitä melkosesti ja kuljettannu meitä/minua töitten lisäksi mm. Rovaniemelä, Tervolassa ja nyt Pellossa. Molen sille välilä vihjassu, että jos vaikka Avensis seuraavaksi laitethaan, niin johan on kummasti piristynny tämä minun vanha kaara :). Kosteila, märilä ilmoila vain ;) pittää pittää vähän aikaa lämmityksessä ko saapi jostaki kosteutta johtoihinsa tai virranjakahjaansa, mutta niin pittää kuulema joitaki uu'empiaki autoja lämmittää märilä ilmoila. Joten ehkä me vielä jonku aikaa kuljema yhessä...

Tässä vielä yhen minun kaverin kuva, son Hippus-kurre ja oottaa ikkunan takana kuusessa ruokaa lintulau'alle, jossa se käypi joka päivä syömässä. Se on kaunis kurre. Sillä on pieni kaveriki, joka on arkajalka, eikä uskalla tulla kovin ikkunasta kurkkimhaan. Sillä on vatta pyöreännä ;), son syöny koko talven koiranpapanoita, tai eihän sitä tii'ä vaikka oottas pikku kurreja... <3!

SDC17003-normal.jpg