.... kaksi pikkusta on syntynyt ja toinen, pieni poika, jo kastettu, ja se pikkuriikkinen tyttönenki on jo nähty.... <3 Oi ko ne on somia nuo vauvat... täti ja isotäti tässä heitä ja perheitään aattelee... <3 <3.

... no nyt on sitte Sahpeki lonkkakuvattu, kävimä Kaupunkireissun ja Sahpe el Hakalalla kuvauksissa...., nyt jännäthään Sahpen lonkkia....., niin ja täytyy minun vielä melkein tunnustaa mitä myöski menin tekemään,  ......, mutten vielä tunnustakaan :)  :)...., ehkä joskus ja jonku ajan päästä......

..... tänhään kävimä taas valjakkoajoila, sama lenkki n. 6km ko mitä viime sunnuntaina Sannan, Taikan ja Myynki kans. Meilä oli kaksi lapinkoiravaljakko liikenteessä :).

SAM_0076-normal.jpg

.... tuo isomummu, Nilla nimittäin :) (Hillankukan poika Erätytön Unelias Upseeri on tullu isäksi tässä joku aika sitte, pennut syntyneet Staalon kenneliin) on pikkusen kyllästynny jo tähän hommaan, vaikka vielä aika-ajoin innoissaan vetääki ..... hän haluaa kuitenki mieluimmin vain juoksennella irti valjakon vieressä..., no se suotakoot välillä <3 minun vanhale koirale :)!