... oltiin ihan varmoja, että Nöttönen (Ahvatuulen Jatunia) saa ekasta kehästään pentuluokassa pek2, koska tyttöpentuja oli kaksi, mutta Nöttönen ja tuomari Pekka Teini yllättivät minut täydellisesti 😃 !! Nöttöselle pek1 kunniapalkinto ja rop-pentu!

n%C3%B6tt.jpg

Nöttönen/Jatunia tuomarin syynissä.

t%26s.jpg

Hän liikkui ja esiintyi minusta Nöttöseksi tosi hienosti, siitäki olin iloisesti yllättyny...., hän esiintyi iloisesti ja reippaasti  ja kai pusutteliki tuomaria 😃 !

miejan%C3%B6t.jpg

Bertta Venla Oinaan kuvaamana, ❤ ihana kuva minun pikkuemosta. Berttalle H näyttelystä, hän on liian hyvässä kunnossa nyt. Koska pentujen aikana ja jälkeen olikin pikkusen kurjassa kunnossa, en ole hänen syömisiään rajoitellu, mutta nyt tarttee alkaa... ja liikuntaa lisää. 

bertta.jpg

Bertta tuomarin tutkittavana. Bertta on hieman kehittyny kehäkäyttäytymisessään, täällä vain hieman stoppaili kun mentiin tuomaria puhuttelemaan, viime kesänä teki kunnon stopin 😃 ! Kyllä se siitä ❤  !

berttajat.jpg

...  Berttaa asetellaan ❤ 🙂 ...

berttajamie.jpg

Sahpen vuoro...., Sahpelle vetERI3 sa:lla ❤

sahpejat.jpg

Sahpe osaa kuhan vain kehtaa 🙂 ❤ , vanhuus alkaa vähän jo painaa ja ilma oli melko kuuma..., eikä turkkikaan ihan parhaimmillaan, karvaa lähtee.... ja komeat veteraanipojat olivat taas kisakavereina 🙂 ❤!

sahpejamie.jpg

... Sahpe nyt mennään... 

sahpejamie1.jpg

Meän vanha näyttelykoti, taitaa olla vuodelta -08..., tämä se aina vain lähtee matkaan, jos tarvitaan. Uusiki on, mutteihan sen käytännöllisyyttä voi tähän verratakaan.

leiri.jpg

❤ -kiitos Sannalle kuvista ja matkaseurasta! Oli soma reissu 🙂 ! Kunnon näyttely pitkästä aikaa ko kolme käytettiin kehässä 😃 !!

Mikäs meilä tässä on ollessa...🙂  

n%C3%B6tjamie.jpg

Kunniapalkintoja löytyy meiltä nyt yheksän kappaletta. AIkoinaan Noppe sai veteraaniluokassa kaksi v-96 ja -97 (siihen aikaan kp:tä jaettiin myös veteraaniluokassa), Mosse sai aikoinaan Oulun KV:ssä pentuluokassa kp:n, pentuluokissa ovat sen saaneet myös Sahpe x4, Esse x1, Bertta x1, joka oli norjalainen hederpris -v19 ja nyt Nöttönen.