Pitkästä aikaa "pääsin" tänne. Salasanat tainneet olla hakusassa!

Paimenessa on käyty kevään aikana ensin Pippurimuorin kaksi päiväisellä leirillä Könkhäälä ja sitte Saajomannussa Ruuhijärvelä. Se on kyllä sommaa hommaa!! Berttan vien vielä taippareihin, kunhan sattuu kohale sopivasti! Sahpehan ne on jo hyväksytysti suorittanu aikoinaan. 

Pippurimuorin paimennusleirillä Könkhäälä

Berttap1.jpg

Sahpek%C3%B6n.jpg

Könkhäälä ajoima kahtena päivänä mutkan ja Saajomannun leiriyön vietimä Puolukkamaan Pirttien somassa Pikkumökissä. 

Pikkum%C3%B6kki.jpg

Saajomannussa Ruuhijärvellä

Sahpesaa.jpg

Berttap.jpg

Paljon kiitoksia taas näistä päivistä <3 !!

Paljon ollaan myös oltu mettässä ja retkillä ja nautittu huippu hienoista kevätpäivistä! Hankikantoa on ollu ja on edelleenki <3 !!

valjakko.jpg

SDC10726.jpg

rovassa.jpg

sahpevaarassa.jpg

piitu.jpg

Bertta%20Rovassa.jpg

kaltio.jpg

leiri.jpg

Berttahan kävi syksyllä silmätarkissa, silmät ok:t ja nyt helmikuussa lonkkakuvissa, lonkat B/C eli tosi hyvin meille kelpaavat. Bertta on nyt 2v ja se on aivan ihana tyttö. Meiltäkinhän vaan on jäänyt moni juttu nyt välistä, mikä harmittaa!! Melkein jo niitä pentuja suunniteltiin kevääksi-kesäksi, mutta nuo työjutut taas on harrastuksen esteenä ollu, joten syksyn-talven aikana sitten ihan tosissaan tätä asiaa aletaan "työstää". Mulla tulee olemaan hyvin aikaa ensi vuoden alusta alkaen koirien ja toivottavasti myös pentujen kanssa hommailla....!! Mutta nyt vielä täytyy paiskia töitä urakalla! Kesällä muutaman päivän lommaa kuitenki aion pittää ja toivoa, että päästäisiin jossaki päin ja jossaki vaiheessa käväsemään veteraani- ja avoluokan kehissä. Nyt kun on rokotuksetki saatu (tk:n henk.kuntana) ja toukokuussa ihan rokotustodistuski on luvattu, niin...

rokotukset.jpg

... eiköhän senkin rokotustodistuksen saa sitte liittää koirien kansioon...

kansio.jpg

Ei olis pari vuotta sitte tätäkään uskonu!! Toivottavasti korona alkaa palttumaan ja päästään jonkinkaanlaiseen päiväjärjestykseen. Paljon on opittu ja paljon on huomattu tästä riehuvasta katastroofista, jopa täälä Lapin perukoila. Luoja ja tietenki ittemme ja toisten suojaaminen meitä on kuitenki tähän asti näilä perilä varjellu, vaikka otaksuttavasti se tääläki runsas vuosi sitte jossaki ja joillaki ihmisillä oli ja riehu, ennenko siis ees tiettiin koko koronasta, oltiin juuri "heräämässä" asian suhteen. Nyt osataan olla varuillaan ja suojata itteä ja lähimmäisiä, on siihen tietoa ja tarpheitaki (= tarvikkeita)! On se ollut melko hurjaa hommaa tääläki ja etenki sielä, missä on ollu tosi kyseessä, missä on sadoittain-tuhansittain -kymmenin tuhansin tartuntoja ja kuolemia, ei voi muuta ko kunnioittaa heitä, jotka sen vuoksi ovat taistelleet ja taistelevat edelleenki. Täytyy vain toivoa, että rokotteet alkavat tehota tai ainaki lieventää tautia.