Ensin Sannan kuvia meän loppukehistä, ryp-pentu ja ryp -kehistä. Olihan se tosi soma ja meille ainutlaatuinen kokemus. Molemmat osallistujani ryhmäkisoissa. Näyttely tosin ei ollut KV, mutta silti vaivannäkö ja mielenkiinto harrastukseen nyt palkittiin meän mittapuun mukaan to'ella runsain mitoin :D ! <3-kiitos !

Ensin Bertta valpeshow:n ryhmäkisassa, sijoitusta tässä ei tullu, mutta kokemusta ja iloista mieltä sitäkin enemmän, kun oli jo reissun haaveet Berttan kohalla toteutuneet ihan täysin :D ! 

tb1.jpgtb2.jpgtb3.jpg

Sitte Sahpe ryhmäkisassa

ts1.jpgts2.jpg

Tosi ilonen yllätys oli, että minun poika sijoittui ryhmän neljänneksi :) !

ts3.jpg

<3 - kiitos Sannalle kuvista. 

Kuvia vielä kotosalta. Vanhempi ottaa tosi rauhallisesti valokuvauspuuhat....., evvk.... :D ...

POHJ FI SE NO mva Erätytön Sahpe valERI1 sa PU1 ROP PYP4

SDC12903.jpg

... mutta nuorempi pikkusen ihmettelee, että miksikä hänen täytyy istua nätisti tuommosten härpäkkeitten kanssa :D..., mutta istuipa, malttoipa <3 tyttönen kumminki, kun pikkusen herkkuja oli tarjolla....

Pakkaspeikon Bertta pek1 KP ROP-pentu

SDC12926.jpg

Sitte vielä yhet tuliaiset, joita kehistä saaduilla lahjakorteila saima lunastaa Tromsö Hundeklubbilta..., aurinkokenno"hämyvalot"..., syttyivät ne (Y) , vaikka vähän taas teknologiaa eppäilin, mutta turhaan :D ! Hauskan näköset.. Kuvat salaman kanssa ja ilman :D !

SDC12934.jpgSDC12935.jpg

Tromssan reissusta saatiin iloa ja keveämpää mieltä arkeenki pitkäksi aikaa, talven jaksaa taas pakertaa näilä eväilä. Jotenki tuntui ihmejatkumolta viime kesäisiin Tromssan ja Gällivaren reissuihin tämä. Nyt vain Inkun tilala Bertta.... jotenki lohullista aatella, että vielä on ehkä tämmöstäki, ja eritoten muunkilaista, elämää jäljellä, vaikka niin riipasi syvältä tuo viime vuosi ja talvi, ihan alkukesään asti ;( ..... Syksyllä ja alkutalvesta on muutama reissu tii'ossa, mutta tämmöstä ei varmaankaan ole niistä ootettavissa :D ! Tästä ensi kesään, ehkä silloin Tromsö Nordiin :D !