Vappuajelu oli tänä vuonna vähän pidempi kuin viime vuonna, silloin ajettiin kelkalla jänkän ympäri 1f603.png . Vappuaattona lähettiin Oulua kohti ja oltiin Nallikarilla yötä.

Kuvan mahdollinen sisältö: puu, taivas, kasvi, auto, talo ja ulkoilma

Kuvan mahdollinen sisältö: kissa, pöytä ja sisätila

Kuvan mahdollinen sisältö: pöytä ja sisätila

Käytiin vappuiltapromenadilla Nallikarin majakalla, ilta oli hieno,....

Kuvan mahdollinen sisältö: taivas ja ulkoilma

Kuvan mahdollinen sisältö: valtameri, taivas, pilvi, hämärä, kasvi, ulkoilma, luonto ja vesi

... Vappuaamu oliki koleampaa...

Kuvan mahdollinen sisältö: taivas, valtameri, koira, ulkoilma ja vesi

Kuvan mahdollinen sisältö: taivas, valtameri, kasvi, ulkoilma, vesi ja luonto

Matkaajat... Oulusta matka jatkui Kannukseen, 1f642.pngkäytiin ensin sukuloimassa. 2764.png - kiitos heille kaikesta ! Oli hienoa nähä pitkästä aikaa !

 Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Pakkaspeikon kennelistä saatiin sitten hakea matkan päätarkoitus 2764.png Pakkaspeikon Bertta matkaan. 2764.png -kiitos Tanjalle ja perheelleen. Häntä olen jo pitkään oottanut 2764.png  !Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, pöytä, koira ja sisätila

Tässä jo kotosalla 

Kuvan mahdollinen sisältö: sisätila

Kuvan mahdollinen sisältö: koira ja sisätila

Kuvan mahdollinen sisältö: koira ja sisätila

Lähempää tutustumista 2764.png    ..... 2764.png ....... 2764.png

20190503_161954.jpg

Nyt täytyy vain toivoa kaikkea hyvää pikku-Berttalle 2764.png ja Piitulle ja Sahpelle 2764.png ! Tästä on hyvä jatkaa rankan vuoden jälkeen.

Kun näin Berttan eka kertaa livenä, tuli Nilla heti mieleen 1f642.png. Nillan isä oli Lecibsin Hurmuri Hukka, joka on Berttalle esi-isä 5.:ssä ja 6:ssa polvessa 1f603.png . Alla vanha kuva helmikuulta 2004, me Viksalan Nillan kanssa Hki-Vantaa lentokentän ravintolassa, Nilla silloin 7vk, kuten Bertta nyt.

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö ja sisätila

Ulkonäöltään mielestäni lähes kuin kaksi marjaa, luonne vaikuttaa Berttalla vilkkaammalta kuin mitä rauhallisella Nillalla oli. Bertta yritti jo mm. pysyä Sahpen juoksuvauhissa mukana, pikkunen raukkanen 2764.png ! 

Tuli kumminki pikkunen kirjakielellinen ongelma Berttan nimen suhteen, mutta mie päätän, että tämän Berttan nimi taivutethaan Berttan, Berttaan, Berttalle, Berttalta, Berttasta, Berttaksi jne, vaikkei se ihan sääntöjen mukhaan mene, mutta sitähän saapi nykyään päättää ihan itte (kai)1f603.png ! Ja ihan vain sen vuoksi, että Bertta on kaunis nimi, mitäpä sitä taivusmuodoissakaan lyhentelemään, joten tuo ongelma on siis tämän Berttan osalta ratkastu 1f603.png1f603.png !