Mettälenkillä...

SDC10616.jpg

Yksi kuvassa 1f9d0.png

SDC10624.jpg

SDC10414.jpg

SDC10421.jpg

Töitäkin täytyy nyt taas paiskia vuorotta...., työmatkat Kittilään kaksi kertaa viikossa jatkuvat vielä vuoden, jos ei kummia satu. Ja Volvoki kulkee taas LIKE.png. Kesän aikana ovat Muonion SEOn pojat sitä muutamaan kertaan remontoineet, Kiitos 1f642.png! Jarrujuttuja, uusi vesipumppu ja laturi, vaan menihän se Volvo katsastuksesta läpi 1f642.png eka kerralla ja olipa vielä kehuja katsastusmieheltä saanu, että silleen. Nyt täytyy vain toivoa, ettei talvella jätä välile LIKE.png ja että ensi kesään asti pelaisi suht hyvin. Mie kuitenki olen sitä  mieltä, että Volvo on talviauto ja se tykkää pakkasesta ja lämmin on ollu..., ei ole haitannu -40 asteen pakkaset, muttei kannata kehua ja täytyy koputtaa taas puuta. Onhan siinä jo 265000 kilometriä mittarissa, mutta voipihan se vielä hyvinki kulkea, mie ajan 1f60d.png sillä nätisti ja varovasti, en vaiha, jos ei se itte sano työsopimusta irti. Hyvä ajaa ja sopivan kokonen. Uu'et talvitassut vielä hommataan, niin kyllä se siitä  1f642.pngehkäpä. Työmatkamaisemat ovat edelleenkin hienot. 

SDC10500.jpg

... tässäpä sitte seuraaviksikin kesiksi taas hommaa, kaksikymmentä metriä mattoloimea oottaa kutojaa ...

SDC10585.jpg

Saattaapi tulla melkein samanväristä mattoa kuin ihka ensimmäiseni  1f60d.png... saapihan sitä kutoa semmosia kuin ihan itte haluaa ja tykkää. Kämpän lattialla nuo puna-valkoiset on yli 30 vuotta vanhat ja mie tykkään niistä, joten nyt lähes samanlaisia on ehkäpä tulossa, punainen on vain vähän 1f60a.png "roosempaa"...., ei niin tummaa eikä kirkasta.... Mutta on myös ruskeaa, vihreää ja vähän muunkin väristä kudetta oottamassa...., mitä niistä syntyy, se jää taas nähtäväksi.

SDC10568.jpg 

Jännä juttu tässä matonkutomisessa on, että voipi muka suunnitella värejä, muttei ne sitte olekaan sopivan näköisiä, täytyy vain kutoa ja nähä, mikä väri on kivan näköistä.

SDC10540.jpg