... eihän tätä aihetta voi vielä jättää .... 1f60a.png ...., on ollut todella sen verran ISO, ainutkertainen ja ainutlaatuinen, tapahtuma meidän pienessä kennelissä!

1f914.png Ajattelin kevättalvella, etteihän näitä enää "kannata" siinä mielessä näytillä käyttää, ettei niitä rusetteja ja palkintoja enää voi tulla kuin 1f600.png korkeintaan yksi tai kaksi kappaletta/näyttely...., mutta OLIN TAAS IHAN väärässä!

Mutta ne kevättalven tapahtumathan johtivat kuitenkin siihen, että päätin ilmottaa Inkun ja Sahpen kaikkiin niihin näyttelyihin, joihin vain suinkin työni puolesta pääsen, ja joissa oli mielestäni ne mielenkiintoisimmat tuomarit! Ja kaiken jälkeen se kyllä kannattikin, koimme vuorostaan kyllä todella mielettömän iloisia yllätyksiä!

Kemijärvellä Sahpe oli RYP3 ja Rovaniemellä toukokuussa Sahpe PU1 VSP ja Inkku PN2,

ja sitten nämä 1f62f.png :

          Norjan tuliaiset Tromssasta     ja        Ruotsin tuliaiset Gällivaresta

     kapean.jpg      kapear.jpg

Näitä roikutan jonkun aikaa tuossa näkösällä, että ymmärrän ja sisäistän, mitä onkaan tapahtunut!

Tähän vielä lisäksi se, ettei koskaan, ikimaailmassa, meillä ole ollut sellaista tilannetta näyttelyssä kuin oli Gällivaressa. Kaksi, siis molemmat osallistujani, "loppukehissä", ROP- ja ROP-veteraani kehissä! Toisesta ROP/BIR ja toisesta VSP/BIM -veteraani! 

Ja koskapa näyttelyarvostelussa Sahpen kohdalla lukee Sv champion idag ja tuomarikin halasi ja Suomen kennelliitostakin luvattiin, niin uskon kaiken.....1f600.png

SDC10071.jpg

... ja siksipä sitten en tietenkään malttanut olla tuotakaan hankkimatta, vaikka osa titteleistä on vielä vahvistamattomia....

hela.jpg  

Kunhan saadaan viralliset vahvistukset, niin Sahpesta otetaan virallinen kuva 1f600.png !

Ollaan käyty kolme kertaa aiemmin ulkomailla, 1f495.pngrakkaissa naapurimaissa tietenkin! Yksi Tromssan reissu ja Ruotsin Gällivaressa ja Överkalixissa vuonna 2015. Viime vuonna yritettiin ilmottautua, mutta kun sitä luottokorttia ei ollut 1f600.png, nyt oli !! Tänä kesänä sitten kävi näin hienosti meidän reissuilla. 

... ja ilman muuta, ensi kesänä jatketaan mm. sitä ruotsalaisen cacibin metsästystä, meillä on 1f600.png kolme mahdollisuutta siihen vielä, jos eletään ja suht hyvin voidaan. Ensi kesänä Piteå INT ja vuoden 2020 kesällä on Pohjois-Ruotsissa INT-näyttelyt Överkalixissa ja Piteåssa, sinne Sahpe ilmoitetaan vielä valioluokkaan, vaikka on jo veteraani-iässä kahden kesän päästä. Suunnitelmia täytyy olla 1f600.png !!

1f495.png-KIITOS VIELÄ KAIKILLE ASIANOSAISILLE ja 1f495.png- KIITOS KAIKILLE ONNITTELUISTA!

Tästä on nyt sitten mielenkiintoista vielä vähän jatkaa!