.... Inkulle ja Sahpelle molemmille sa:t, Saphe oli ROP, lapinkoiria oli näyttelyssä 38, ja RYP3! Ryhmäkilpailu oli vähän erikoinen, sillä siinä kisasivat ryhmät 5 ja 6 samassa, eli pystykorvaiset ja ajokoirat! Ja näiden rotujen parhaita oli ainaki neljäkymmentä yhteensä, en laskenu, mutta paljon oli, ja SAHPE koko porukan kolmas!!!

Lapinkoirien tuomarina oli Tuula Pratt ja ryhmätuomarina Markku Kipinä! 

Sahpen arvostelu:

Erinomainen kokonaisuus, hienot mittasuhteet, kaunis pehmeä ilmeinen pää, tasapainoiset raajojen kulmaukset, hyvä tiivis runko, hyvä häntä, liikkuu oikein hyvin, oikea turkin laatu. valERI1 SA PU1 ROP RYP-3

Vaikka Sahpe ROP-kehässä pakkasi haistelemaan vain tyttöjä ja tyttöjen hajuja, tuomarimme Tuula Pratt sanoi, että siitäkin huolimatta tämä on ROP ! Muuten Sahpe esiintyi to'ella mallikkaasti sekä poikien kehässä että ryhmäkisassa. Ryhmäkilpailussa mie sitte mokasin, juoksutin nimittäin Sahpea vähän liian kovalla vauhilla ja huomasin sen kyllä ittekin, mutta niin huomasi  tuomarimme Markku Kipinäkin ja  huomautti, että juoksutapa niin, että se vain ravaa kunnolla, ja mie vastasin, että metpä yritämmä :D ! Mutta menihän se sitte kumminki loppujen lopuksi aivan mahtavan hienosti :D kuhan emäntä toimi oikein :D !

Inkun arvostelu:

Hyvin rodunomainen olemus, hyvä korkeuden ja pituuden suhde, erinomainen kuono-osa, hieman kapea kallo, vahva kaula, vanttera runko, normaalit kulmaukset, hyvät joustavat liikkeet, hyvä turkki, erinomainen raajakarvoitus. valERI1 SA

Kuitenki syy, miksi loppujen lopuksi lähettiin Kemijärvele, oli nähä Astaa ja Ahvatuulen Hillankukkaa, Sahpen kasvattajaa ja emoa <3 ! Hillankukka oli veteraaniluokassa kakkonen ja sai ERIn. :) Onnea paljon hänellekin <3 ! 

Erätytön Sahpe ja Ahvatuulen Hillankukka, poika ja emo <3 

SDC19235.jpg

Veteraanitytöt tuomarin mieleisessä järjestyksessä :) .

SDC19256.jpg

Inkku kehässä, on se pikkusen erikoinen tapaus :D <3 !

SDC19259.jpg

Sahpe ROP-kehässä

SDC19264.jpg

Astan ottama kuva ryhmäkehästä. 

Kemij1.jpg