.... Nyt ko on ollu muutama päivä aikaa miettiä tulevaa kevättä ja kesääki.... ???... Niin onpa pikkusen vielä auki moniki juttu!

*Ekaksi varmaanki mennään Kemijärven näytelmiin maaliskuun loppupuolella kaikkien kanssa..., sitte jompaan kumpaan Roin näyttelyyn, luultavimmin siihen toukokuun, sillä olisipa tosi ihastuttavaa nähä vanha tuomarirouva :) ! Mulla on koirat varmaan vieläki ja aina vähän pyöreitä joidenkin mielestä, joten ei kaikkien kehään viittitä mennäkään, vaikka Inkullaki on paino pu'onnu mitä melkoisesti, mutta ko se sitä matalajalkasta ja vantteraa tyyppiä :D :D..., niin ja paksuturkkinen!!

*Se poropaimennustapahtuma ja erityisesti kisa kiehtoo suuresti..., haluttais tuo Inkku ilmottaa sinne...., vielä on aikaa muutama viikko miettiä ja käy'ä Inkun kanssa testireissu yhessä paikassa ;) ! 

*Kesän näyttelyt on sitte vielä kysymysmerkkiä täynnä???!!! Tromssa ja Gällivare on nyt listalla ihan ykkösinä Inkun ja Sahpen kanssa kuitenki. Roin Nordiin tulee näköjään tuomariksi Jukka Kuusisto, nyt tuliki vaikea ratkasu, kumpaan sitte mennään Tromssaan vai Roihin!! Molempiin ei ehitä, vaikka asutaanki tässä "puolessa välissä", son todistettu jo kerran ennenki, ettei kahta näyttelyä peräkkäisinä päivinä eri paikoissa jakseta!! Muttapa tuoki jää vielä harkintaan, eipä ole vielä kiirettä :D ! Kemi ja Ylivieska ehkä, ja se Kuopion SawoShow myös harkinnassa, ois ihanaa lähteä kesälomalle Kuopioon ja toivoa kauniita ja lämpimiä kesäpäiviä!! 

*Meillä on kesällä myös juhlia, heinäkuussä sukujuhlat, joihin ootetaan melkoisesti väkeä, äitinpuolen sukua, ja elokuussa on sitte meän äitin synttärit :D ! 

*Varmaanki kesän lomareissu- ja näyttelyjutut muotoutuu vasta myöhäiskeväällä paremmin ja tarkemmin. Inkku pääsee jo veteraaniluokkaan kesäkuun lopulla, jo Gällivaressa eka kerran (Y) !