..... ettittiin toistaki turistikoiraa Ukon lisäksi, pientä tiibetinspanielia Viiviä..., onneksi Viivi vihdoin ja viimein antoi ottaa kiinni ja on nyt turvallisesti kotiväen huomassa... mm. yhtenä lauantaina kahlattiin risukkoa pikkuporukalla Pahtosesta Harrinivaan joen ja valtatien väliä...., ei saatu havaintoa Viivistä silloin päivällä, mutta illalapa Viivi oliki nähty vipeltämässä ihan näkösällä...., joten tiettiin, että hengissä oli. Ruokaa ja juomaa oli Viiville koko ajan tarjolla, Viivi oli kateissa kolme viikkoa... Onnellinen loppu molemmilla, niin Ukon kuin Viivin, tarinoilla, Luojan kiitos!

SDC16572.jpg

Loman pätkälle taas sitte heinäkuussa: ensin lätettiin Äimärautiolle, vanha Sprite Alpine lähtövalmiina, son sopiva peli tähän hommaan...:) ... kevyt vettää, ei tarvi ees katsastaa..., yli 40v. etuteltta (vielä vanhemmasta vaunusta peritty :) ) antaa lisätillaa muutaman yön reissuila ja yhen yön reissuissa osa koirista nukkuu Hiluxin peräkopissa ja osa vaunussa, ei olekaan niin nuukaa... :D ...., ja kyllä siinä vielä kaikki tarvittavat laitteet pellaa :) .

SDC16619.jpg

SDC16613.jpg

SDC16617.jpg

Kaksi päiväsessä Oulun KV:ssä ei tieten ollu meilä mithään ootettavaa, mutta seku vain lähimä.....

Lauantai, eka näyttelypäivä, meni ihan ootetusti, jopa paremminki ko ootin. Norjalaistuomari Arild Bergetiltä Sahpe sai valERIn, Esse nuoEH4:n ja Inkkupa peräti valERI3 sa:lla, olin tosi tyytyväinen. Kuvittelin Sahpen ehkä sen sa:n saavan, mutta ihan kiva vaihtelu tämä oli, että Inkkuki pitkästä aikaa sa:lla palkittiin, Sahpellehan niitä on tippunu koko vu'en ;) :) tähän astisista näyttelyistämme!

Toinen päivä meniki sitte vähän kehnommin :D ...., Sahpelle Mari Lackmanin kehästä valEH, Esselle nuoEH3 ja Inkun kohala sitte mie heitin jo pyyhkeen kehään :D , Inkku itte ei olis heittäny :D ! Sahpen EH johtui arvostelun mukaan huonosta kunnosta (!! = liian lihava), joten enhän raskinu Inkkua siihen kehään ees vii'ä :) ! Jääköön mukavat muistot Inkun edellispäivän SA:sta!

Valiopoikia kehässä la:na, <3-kiitos Sannalle !

Pojat%20%C3%A4im%C3%A4ll%C3%A4.jpg

pojat2.jpg

Esse Arild Bergetin tutkittavana

Esse%20Oulussa.jpg

Inkku valiotytöissä lauantaina....

SDC16663.jpg

... ja meilä tuli Inkun kans jotaki sanomisia kesken kehhää... :D ...

Inkunkans%C3%84im%C3%A4ss%C3%A4.jpg

.. meän kakkosleiri Äimärautiolla, ykkösleiri oli Nallikarila....

im%C3%A4rautio.jpg

... Nallikarin koirapuistoa..., ihanaa, että on aateltu sielä myös näitä lomailijoita..., iso kiitos :) !

koirapuisto1.jpg

... merta kattomassa....

Nallikari3.jpg

Leiriläisiä ykkösleirilä Nallikarissa....

SDC16670.jpg

SDC16671.jpg

... kotona piti tietenki sitte hillatilanne lähteä tarkistamaan...

SDC16744.jpg

SDC16725.jpg

SDC16735.jpg

... kerranki se seiso hetken aloillaan :D ....

SDC16745.jpg

SDC16751.jpg

... eipä ole hääppönen hillasato tulossa meile... :( ...., kessäähän meilä ei ole ollukaan, joten eipä siis ihme.... :( .... <3 Esseä alko niin letasemaan hillatilannetutkimusreissun ja sapuskan jälkheen :D ....