<3 Minun koiraporukka <3 , Piitu, Inkku, Sahpe ja Esse.. , Esse ja Inkku eksyneet Sahpen häkkiin... :) 

toinen2017.jpg

... ehkäpä se kesä vielä tulleeki :) ...

... mulle se kävi hullusti :( :(  ..., Tromssan ilmot jäi tekemättä !!! Olin fiksusti tehny "min siden" kautta valmiiksi ilmottautumiset, ettei ollu ko maksaa..., su-iltana, päivää ennen viimistä ilm.päivää, päättelin, että nyt on jo aika maksaa..., mutta kuinkas kävikhään??!! Tietenki se tahto luottokortin numeroa ja eihän mulla ole luottoa !!! Joten maanantaina OP:iin kyselemään mahollista toimenpi'että maksamiseen, mutteihan se onnanu tietenkhään..., kysyin jo su:na norjalaisilta, että ehtiikö vielä manuaalisti ilmoa, muttei kuulemma saanu ko vain netin kautta... Eli seuraavaksi sitte anelemaan luottokorttia :D, jos joskus meinaa Norjaan lähteä..., sittepä muistinki, että se se taisi olla syynä siihen ed. kertaseen blanketti-ilmottautumiseen Tromssaan, mutta nyt ei se onnanu..., harmaittaa ko lommaaki tahoin ja sain ihan sitä reissua varten..., mutta no, eihän siinä muuta ole ko säästyy rahat vain :) . Sen nyt arvais, ettei suurempia saavutuksia olis ollu tulossakhaan, mutta olis ollu reissu kuitenki. Ehkä ens vuonna tai seuraavana... :) ..., sitte ko Inkku on veteraani ja Sahpe vielä valioluokassa..., ehkä.... Ruottiin kyllä pysty ilmottamaan ja maksamaan ihan tällä pankkikortila..., no tämmönen moka kannattaa kyllä unohtaa :D ! 

... näyttelyreissut siis vähenevät tälle kesäle..., enää ainoastaan Oulut ja Överkalix tai Kemijärvi, jompi kumpi, koska sattuvat samale päiväle..., nyt houkuttais enemmän Kemijärvi, koskapa Hopeki pääsis sinne matkaan. sillä ei ole passia....

... niin no, pakkohan se onki jossaki säästää ko lomarahojaki on leikattu monta sattaa...., ainaki kahen koiranäyttelyreissun verran... :( .... Mutta Ouluun lähemä kuitenki lomaleki samala.., viikko rantalommaa ;) ;) ! ... niin, jos ei vettä tule niskaan kuten viime kesänä :D !