... :) no niin, mie vain vähän jo luulin, että meät on aika ajanu ohi näissa näyttelytouhuissa... :) ! Mutta ei vainkhaan ihan vielä, sillä Roin rn:ssä Muurolassa Sahpe nappasi PU1- tilan ja oli VSP (vastakkaisen sukupuolen paras), tyttökoira Jehnajan Heureekka oli ROP (rotunsa paras), sen omistaja ja kasvattaja on Essenki kasvattaja Minna, paljon onnea heille ROP:sta :) ! Tuomarina oli Riitta Niemelä, kiva tuomari. Esselle antoi junEH:n ja Inkulle valH:n, Inkkua lihavaksi moitti, mikä nyt tietenki ;) saattaa pittää paikkansaki. Esse on vielä keskenkasvunen ja Inkku laitetaan edelleenki laihikselle ;) !!

ONNEA SAHPELLE VSP:stä!!

Muurola1.jpg

Muurola2%20%E2%80%93%20Kopio%20%282%29.j   SDC16258.jpg  SDC16261.jpg

..., joten olima reissuun tyytyväisiä..., vaikka oliki aikanen herätys.... Nyt olemaki Inkun kans vähän suunnitelheet, että käyhään vielä sielä Luostola lustin pi'ossa valioluokassa ko kerta on ilmotettu ja sitte ootetaan seuraavaa kessää ja veteraanikehiä..., alkaa tuola minun <3 rakkauspakkauksella olehmaan jo sen verran ikkää... , mutta kattoma nyt vielä näytelmit kerrallaan Inkunki kohala... 

... tässä vielä Sahpen tyylinäytteitä, kuvat on ottanu Milla Alatalo, <3-kiitos Millalle !

Sainpahan tuomarille sanoa, ko Sahpa kehui, että voisi olla ihan käyttökoiraki, että sillähän on paimennustestiki suoritettuna :D !

Muurola3.jpg

Muurola4.jpg

Kotona :) , Sahpen kolmas VSP-näyttelytulos, Ivalo v.-12, Rovaniemi v.-13 ja nyt tämä, lisäksi Rovaniemi v.-15 ROP.

SDC16267.jpg