Siispä Pellossa kävästiin, vaikka meniki kellonympärys :D ko piti ne viimisetki kehät jännätä ! Ei kuitenkhaan omien vaan omankyläläisen samojedi Unnin (Sam Sirius Danza Di Luna) RYP- ja BIS-vet  -kehiä! Onnea vielä Virpille ja Unnille <3 ! Näyttelyn kauneimmalle veteraanille ja ROP- ja ROP-VET -koiralle! 

Meillä oli tuomarina Saara Sampakoski, kuvat Venla Oinas, <3-kiitos kuvista! Lapinkoiria oli ilmotettu 47. Taisi olla yksi tai kaksi jäänyt kotia.

Inkku valEH2, valioluokassa kolme osallistujaa:

SDC16182.jpg

Ahvatuulen%20Inka%20Maare.jpg

Esse junEH4, junnuluokassa seittämän nuorta neitiä :) 

SDC16183.jpg

Jehnajan%20Essee.jpg

Sahpe valERI2 sa pu3, valioluokassa kaksi poikaa ja yhteensä 21 poikaa eri luokissa

SDC16184.jpg

Er%C3%A4tyt%C3%B6n%20Sahpe.jpg

Tässä vielä Hangenhohto (Ahv Huurattaren poika) Pellon rn:ssä, hienosti avoERIn Hohto sai Sampakoskelta :), onnea ! Hohtohan on sitä yhtä sertiä vaille...., joskus se sen kyllä saapi, ihan varmasti. Komea poika <3 !

Hangenhohto.jpg

Reissu oli pikkusen jännä ko Esse meni ekaan viralliseen luokkaansa, hienosti tytteli sen EH:n sai ja kaikki koirat esiinty tosi hyvin, ja mie pärjäsin hyvin koko porukan kanssa :D..., pikkusen mietitytti talviaika, että mitenkä ne häkeissä ilman telttaa viihtyvät, mutta yllättävänki hienosti meni :). Ja kehiinki ehittiin, Sahpen ja Essen väli vähän askarrutti, koska poikaveteraaneja ei ollu yhtään, mutta seki vaihto meni ihan hyvin. Sahpen sijotus 21:sta pojasta kolmanneksi oli hieno juttu ja molempien tyttöjen EH:t ilahuttivat, koska aattelin, että H:tki voi kyllä tulla, EH siis meille ilonen asia :D ! Essen eka virallinen näytelmi korkattu EH:lla ei paha ei! Ja tietenki tuo Inkun pyöreys ;) ;) voipi tuomaria haitata, vaikka hän sanoki, että hyvin kilonsa kantaa ja liikkuu ;) , no sehän tietenki oli plussaa :D ! Sahpen kanssa PU-kehässä oli myös toinenki muoniolainen: Moste (Tuiskutievan Hallanhaltija), joka nappasi Sahpen kuonon eestä PU2-pallin :) ! Onnea Mostelle, emännälleen Millalle ja handlerille Ingalle PU2:sta ja sertistä! Muoniolaispojat siis hopea- ja pronssisijoila Pellon rn:ssä lapinkoirilla :D ! 

Seuraavaksi kahen viikon päästä Rovaniemelle...., suuria ootuksia ei siltäkään ole, mutta käy'ään kuitenki ihan vain huvin ja harrastuksen vuoksi, kuten myös Luostole ilmotetaan meän trio <3  :).