..... ja syksy tullee..., koirien kanssa mettässä ja jänkällä...

SDC14649.jpg

SDC14643.jpg

SDC14636.jpg

:) ... tämä pirpana ko olis hetken aloillaan, että saisin siitä kuvan..., mutta ei... :D !

SDC14621.jpg

.. Kittilän keikat jatkuvat edelleenki..., toivoa vain soppii, että <3 Volvo kestää, hyvin son tyttö kulkenu ja mukavahan sillä on ajjaa <3 ...., kuva tältä aamulta Levin kohila..., kilometrejä kertyy, mutta autothan on tarkotettu ajettaviksi..., ja meitäpä tullee joka aamu ja iltapäivä Sirkan ja Kittilän välilä samanlainen pikkunen punanen farkkuVolvo vastaan aina ko olema reissussa... :D ..

SDC14604.jpg

SDC14599.jpg

Immeljärveä

SDC14601.jpg

.... mikäpä son ajellessa ja välilä pittää joskus pikku taukoki..., työmatkan maisemissa ei ole moittimista...

SDC14610.jpg

... kun on tuon toistatuntisen istunu auton ratissa kaks kertaa viikossa aamuin ja iltapäivisin, on ollu aikaa nauttia ja ihailla rauhassa tätä meän Lapin luontoa ja on saanu siinä samala nähä kaikki luonnon antimet ihan eri tavalla kuin vain tuon 15km:n normaalin työmatkan verran.... talvipakkaset, ja vähän tuiskuaki, auringon nousun aamula kaamoksen jälkheen, kauniit kevätpäivät, satheet, alkukesän vihrey'en ja keltaset kukat, keskikesän tummemman vihrey'en ja kaikenväriset kukat tien lai'assa, kuumia kesäpäiviäki on ollu, ikkunat raollaan saanu ajella..., ja nyt ruskaa saapi ihailla. 

Paikalle olen osunu myös muutamassa onnettomuu'essa, hirvikolarissa ja kolmen auton kolarissa, onneksi en kuitenkaan ensimmäisenä ja olen saanu ajaa tilanteen ohi..., olen myös nähny auton alle vasta jäähneen poron, "mustan kanan" keskelä tietä istumassa (en tiä, mikä se oli :) ), hirven, kauriin, kaksi suen pentua leikkimässä tien lai'assa..., no ehkä ne olivat huskyjä ;) ...., ja tietenki näitä normaaleja poroja, jäniksiä, kurreja, kettuja ja keväällä paljon riekkoja, mettoja ja koppeloita :D  ..

... välillä jopa tullu tunne, ettei ole kiire minnekään :D , ja seki on jotenki harvinaista herkkua...., ja tässä iässä ihan terhveellinen tunne, luulisin..., son oman aikansa aina ottanu tuo välimatka, ajopa sitte liukkaila seittämää-kaheksaakymppiä tai kesäkelilä satasta, nopeusrajotuksethan on tehty nou'atettaviksi...., otaksun.... :) .

Eipä ole ollu valittamisen aihetta.

Tässä vielä aurinkokennolla toimiva väriä vaihtava ulkovalo, minusta aika ihana..., syksyn pimeneviin iltoihin...

SDC14595.jpg

SDC14593.jpg

SDC14594.jpg