.... Vuoden 2016 Poropaimennustapahtuma pidetään Kittilässä, Urakkapuljun aidalla 8.-10.4.2016 .... näin lukkee Porokoirakerhon sivuila..... ja mie tietenki sitte ilmotin Sahpen sinne paimennuskisaan...., eli tuli ihan varmasti liian iso pala haukattua...., huh, mie mietin, että perunko koko jutun! Mutta saattaa olla, ettei sinni anna periksi perua, vaikka järki sannoo, että täyspörrö, minkä tehit !!

No sama sille, senpä näkkee lähempänä ja sen, suosiiko arpaonni ;) ;) , niin ja miten suosii :) !

.. siitä meän pentuehaaveesta ei tullu sitte totta..., nyt tökkii sitte :( pahemman kerran sillä rintamalla, joten asia saapi jäähä joksiki aikaa... Sahpelle sitte tyttökaveri joskus tulevaisuu'essa on seuraava suunnitelma ja se voipi vii'ä aikaa..., tämä asia siis mennee, kuten olen ounastellukki jo ;) ajat sitte, ja alunperinki...

Huhtikuun alussa lähetään näytelmiin Kemijärvelle, Sahpe ja ehkä Nillaki vielä vetskuihin..., sitte jos kyytillä päästään, ehkä Posiolle... Kesällä lähtee isompi joukko ainaki Kemiin ja Kittilään.... Varasin jo as.vaunupaikan Nallikarilta Oulun ja Kokkolan näyttelyjen aikaan...,  SawoShow vielä mietityttää... Levin match show näitä ennen ja välissä se paimennuskisa..., eiköhän se tästä.... Aattelin tämän kesän "pittää lommaa" kaikesta erikoisesta ja ;) ;) haasteellisimmista hommista ja uusista paikoista. Nallikari on tuttu, ja nuo muutki näyttelypaikat, myös naapurimaissa, minne ehkä menhään...., siis loman kannalta vaan otetaan, minne sitte lähetäänki..., nyt ei ressata...., ai niin, paitsi tuo paimennuskisa voi ehkä olla :D asia erikseen....

Kevätlommaa on huhtikuussa viikko kuun alussa ja toinen lopussa..., ja kesälommaa toivotaan tietenki sopivasti näyttelyjen aikaan...., eiköhän sitä saahaki, mie nyt uskon niin, toivon ainaki kovasti, koska viime kesä meni niinko meni, eikä ens kesänäkään mitään mahottomia toiveita kuitenkaan ole :) !

Meiläpä kävi tässä taannoin semmonen vähän isompi kisu kylässä, nimittäin ilves-tupsukorvan jäljet oli tuossa sadan metrin päässä kartanosta. Nyt se on jo kuulemma puiston puolela, sanovat, jotka tietävät!

SDC13275.JPG SDC13277.JPG