.... on kertyny...., voipiko vanha emäntä enää muuta oottaa ja toivoa koiriltaan..., aivan uskomatonta ja upeaa!

Kaksi muotovaliota, ikimuistoinen Maailman Voittaja- näyttelyreissu erittäin hyvin ja erinomaisin tuloksin ja pariluokkaan siellä heidän kanssaan osallistuminen + monta muuta hienoa kokemusta sekä nyt tuo paimennustestin hyväksytysti suorittaneet, tuo minun <3 nuoriso, molemmat Inkku ja Sahpe! Muotovalioitahan meilä on kyllä ennenki ollu, muttei to'ellakhaan kahta saman vuonna. Ja nyt tämä taippareihin osallistuminen ja ne hyväksytysti suorittaminen meilä ollu uutena haaveena. Mie olen hämmästyny ja tyytyväinen :) :) !

dokumenttia.jpg

;) Ihan oikeasti tuntuu siltä, että nyt on kaikki tehtävissä ollu tehty ja saavutettu, ja liikaaki saatu,..... mutta ihan ;) pikkuriikkisen vain vielä haluttaa kokkeilla etheenpäin ja uusia juttuja tässä harrastuksessa...., haaveilla me ei enää mistään eikä uskalleta ees toivoa, mutta kokkeillahan saapi, eihän se ota, jos ei annakaan..... Muuten meile tullee ihan harrastuskriisi, jos ei enää mithään tehä ;) ;) ja semmostahan met ei haluta, yritämmä niitä kriisejä muutenki vältellä, jos mahollista :D !

Nyt met kuitenki pikkusen aikaa huilithaan näistä "virallisista" harrastuksista ja nautithaan, aletaan kevhääksi vain valjakkohommiin ja ulkoiluun koirien kanssa :) , pikkusen semmosta palautumisaikaa tarvittemma nyt :)! Kesälä jatketaan!