.... tai ainaki melkein ;) ! Kävimä Oulun KV:ssä. Lähimä perjantaina hyvissä ajoin, vähän ennen kymmentä, olima Äimäraution ravira'an lai'assa vähän ennen kaheksaa illala... Kävimä kaupoissa, syömässä, kahvila, tankila ja pitihän myös koiria välilä ulkoiluttaa ja juottaa, pitkin matkaa, oli tosi kuuma päivä. 

Urvahimma sitte siinä yön, mie melko hyvinki, Sahpea pakkas muutaman kerran Hiluxin perällä haukututtamhaan ko viereisessä as.autossa oli tietenki myös koiria ja niitä ulkoilutethiin jne.

Näiden kuvien pvm:t pikkusen väärät, mie vähän muuttelin kamaran asetuksia ja sain yli viis vuotta vanhoja kuvia tähän ;) ! Ei vainkhaan, kuvat on kyllä uusia, mutta pvm valehtellee, täytyy vielä entrata tuota kameraa... ;) taas....

SDC19344-normal.jpg

SDC19343-normal.jpg

Meilä oli tuomarina Hannu Talvi ja meän kehät alko vasta puolenpäivän tietämissä...

117-normal.jpg

Sahpen arvostelu: Musta merkein, ihanne koko, hyvät mittasuhteet. Riittävän voimakas pää, jykevä kuono, kauttaaltaan erinomainen rakenne, oikean laat. turkki ja liike. valERI2 sa pu4 va-cacib (> cacib)

212-normal.jpg

Inkun arvostelu: Musta merkein, ihanne koko, hyvä luustoinen pää, kauttaaltaan hyvä rakenne. Hyvä kattava turkki, muhkea häntä, miellyttävä luonne, kaunis liike. avoERI1 sa pn3 sert

Nillan arvostelu: Musta merkein. Voimakas näyttävä veteraaninarttu, jykevä pää, vahva kuono, ikäisekseen hyvin säilynyt rakenne, samoin raajaluusto, näyttävä häntä. Esiintyy ja liikkuu mallikkaasti. vetERI1 sa vsp-vet

Mie olin ihan täpinöissäni tuosta Inkun toisesta sertistä, ilahuin ikihyväksi! Sahpen va-cacib oli myös tosi yllätys, Nillanki sa oli ilonaihe mulle ja tietysti tuo vsp-vet titteli vielä isompi ilonaihe!

SDC19346-normal.jpg

Lähimä Muoniota kohti vähän jälkheen neljän, ootima, että kuumin paiste alkais hellittää, olima kotona kymmenen maissa.

Yöllä mulle iski sitte epäily, että olikohan se Inkun serti sittekään oikein annettu... ;) ..., aukasin läppärin ja piti ihan tarkistaa, että pn1 ja pn2 olivat valioita..., olihan ne :), asia siis ok ja ei ko nukkumhaan !  

SDC19362-normal.jpg

.... no sitte tänhään..., homma jatku :) .... tuli puheeksi Virpin kanssa miksi va-cacib voi muuttua cacibiksi..., hänen kasvatilleen oli tänään Kokkolassa näin käynyt ...., siinäpä mulla alko silloin raksuttaa (kerranki), että HEI MUUTEN!! eikö Peikkovuorelaiset ole C.I.B:jä lähes jokainen ja aloin tarkistamaan juttua..., sen tiesin ihan omasta kokemuksesta, että veteraanit ja junnut ei saa cacibeja, ;) ees vara -sellaisia....... PU1 Peikkovuoren Vahca on C.I.B, samoin PU2 Lumiturpa Otso, joka kilpailiki veteraaniluokassa, PU3 nuori Lecibsin Sappa sai sertin, mutta kilpaili junnuluokassa....., elikkäs .... siinäpä sitte tajuntaani pikku hiljaa hiipi aavistus, että Sahpelle va-cacibin sijaan tuleeki ihan oikea CACIB!! Hänelle toinen kansainvälinen serti..... Voi minun <3 pikkujätkää, minkäs teit :D, ikää hänellä 2v8kk !!! Aika upeaa, nyt ei sitte ko Ruottiin ja Norjaan ens keväänä/kesälä. Ja Inkulle se viimisen sertin mettästys alkakoot, meilä onki siihen loppuelämä aikaa :) .... 

SDC19364-normal.jpg

<3 .... serti ja cacib ja vielä vsp-veteraani -koirat mulla.... <3

Eilinen oli todellaki semmonen päivä, millaiseen koiranäyttelyharrastus kannattaisi lopettaa :) !!! .... Mulle ikimuistoinen! No kuitenki: ollaan ilmotettu ittemme Kemiin ja sinne Helsinkiin :) ..., luulenpa, että palautus maanpinnalle tapahtuu jo ens sunnuntaina Kemissä, mutta nyt mie aattelen ja nautin vielä eilisestä :) !!! Tämä on niin tosi harvinaista herkkua, "kerran elämässä"-meininkiä meikeläiselle! 

Minua kai vähän jännäsi kaiken kaikkiihaan tuo Oulun näyttely, näin nimittäin unenki kaksi yötä aikasemmin, että kaikile minun koirile annethiin HYL !! Mikähän enneuni seki oli, ei onneksi kuitenkhaan toteutunu vaan ihan päinvastoin... :) !

Paljon <3 -kiitoksia kaikille asianosaisille ja Emilialle hyvistä kehäkuvista!