smiley Inkulle avoERI3 ja Sahpelle junERI2 sa pu3 ja varaserti smiley.



Kyllä kelpaa pikkujätkän possunkorvaa nakertaa smiley!  Sillä....
..... aika magee ollu meilä tämä näyttelykevät/kesä/syksy, eipä ole surprise ennen tämmöstä näyttely"satoa" tullu yhessä vu'essa. Tuo Sahpe on ollu semmonen meän "kestosuosikki"! Ja tytötki ihan hienosti aika ajoin pärjänneet. Mossehan on jo eläkkeellä, paitsi sielä Ivalossa piti vielä käy'ä vanhasta muistista koiranäyttelyilmaa haistelemassa smiley



Reissata saima kevään-syksyn aikana väliä Pello-Oulainen/Kalajoki- Rovaniemi- Oulu-Kuopio/Rautalampi- Ivalo/Inari- Pello ja yhteensä yheksässä näyttelyssä kävimä ja seittämän näyttelyreissua tehimä. Karavaanireissuja näistä oli Oulaisten, Oulun ja Kuopion reissut smiley!

Ja se Pellon erkkari huhtikuussa oli yliveto tälle vu'ele ja koko minun "kasvattajaurale"! Kiitän vielä heart kaikkia ihania kasvattejani ja heidän ihmisiään, omia koiriani ja minun handlereita heart osallistumisesta ja avun annosta! 
heartMeän kasvattajaryhmä:

 


Ens kesänä vois tehä reissun aivan jonneki muualle...., minua se Eckerön syysnäyttely niin kovin kiehtois, ..... indecision mutta ko sinne pittää mennä laivala syysmyrskyssä, niin ja koirat on ihan karvattomia siihen/tähän aikaan vu'esta.... , ehkä jonneki sisämaahan..., Ouluun kuitenki, mutta olis kiva nähä jotaki uuttaki ja surprise outoa....... ai niin, tai tuonne naapurimaihin....., jotaki jännää kehitelhään ens kesäksiki...., sitte kahen vu'en päästä taas Kuopion SawoShow:hun, se on elämys näin niinko koiraharrastajan kannalta ja ihana paikka se Rauhalahti, kuten myös on Nallikari Oulussa.

Yksi kennelini pitkä "perinne" kyllä kuitenki katkesi tänä vuonna; nyt olisi pitäny tulla joko omasta tai kasvatistani valio, sillä joka viides vuosi näin on käyny tähän mennessä: v-92 kasvattini Ahv Piku, v-97 meän oma Noppe, v-02 Ahv Kasperi ja v-07 Mosse...., viimisen viien vuen aikana ne kolme sertiä on kyllä kerätty, mutta kaikki eri koirille laugh!  Hippuselle vuonna -08 ja nyt sitte Inkulle ja Sahpelle! Eli oisko toiveissa sitte kaksi valiota seuraavan viien vu'en sisälä wink, jotta mva-tasapaino säilyis yes! No sepä jääpi nähtäväksi! Eppäilenpä, mutta voihan sitä aina toivoa ja toivossa on mukava ellää cheeky, no ei tätä meilä niin vakavasti ja tosissaan otetalaugh. Tämän asian tiimoilta alama nyt talviunile. Eilen tulomatkala Pellosta kävin possunkorvapussin koirile ostamassa ja itte "juhlakahvila", olema me ne kyllä ansainneet smiley

Tässä vielä 15.9. Pellon näyttelystä muutama Satu Valon ottama kuva, kiitos, Satu, kuvista smiley!
Tuomarina Jari Fors

Poikien junnuluokkaa  


PU-kilpailun tulos



Avo-tyttöjen järjestys