Me lähimä 1.8 ke aamula anivarhain liikenteeseen. Kamat oli pakattu jo ed päivänä, ei ollu ko koirat nostaa autoon lähteä. Keminmaassa Tupasvillassa Sanna, Taika ja Myy liittyivät matkueeseen.
Sonkajärven Saarelantiellä käytiin kattomassa Inttua (Ahvatuulen Ikijään Inuiitti 2v.)
Sillä hän majaili komeassa tarhassaan ja sai kuulemma vapaanaki olla pihalla välillä. heartheartKaunis lapinpoika, ja aivanko olis minut muistanu..... Muistuttaa osittain emoaan ja osittain isäänsä Cammoa, siis hyvin "mixattu", ja hieman Turre-veljeään, kuten alunperin luulinki smiley. Intulla on korvat ihan pystyt ja se on pikkusen pienempi kun Turre.








Matka jatkui Kuopion Rauhalahteen, jonne leiriinnyimmä, ilta alkoki jo hämärtyä melko pian, onneksi ehimä etuteltanki pystyttää, että koirat sai nukkua pikkusen väljemmin heti eka yön. Mosse olis saanu mennä auton perään nukkumaan vielä väljemmille paikoilla, mutta se ei halunu, se tahto olla sielä, missä muukki olit. Ja kiltisti meän hearthauvat olitki, muutaman kerran haukahtelivat, mutta ihmeen rauhassa monta yötä nukkuivat häkeissään.....













Seuraavana päivänä kävimä Rautalammilla heart Iisko Lappalaista ja emäntäänsä ja emännän sisarta tapaamassa. Iiskolla on kyllä tosi mahtavat olosuhteet, tarha ja aidattu iso piha, missä saapi poika temmeltää.



Taika ja Myy leikkivät Iiskon kanssa, Inkku myös vähän aikaa, vaikka blushkarvat sillä pölisivät pitkin pihamaata. Kova oli meno siskolla ja veljellä, heartIiskohan se kyllä meät tunsi ko Pellossa olema nähneetki keväälläsmiley.








Saima ihania  cheeky mansikoita, niitä illala söimä, ja voissa paistettuja muikkuja myös Kuopiossa syötiin kuten kalakukkoaki.

Sittepä oliki jo aika lähteä kattelemaan näyttelypaikkaa





Sinne mekki teltan pystytimmä jo to iltana, mikä oliki hyvä ja käytännöllinen ratkasu, ettei pe aamuna tarvinu ressata cool sen takia, ja olipa jopa pystyssä pysyny vaikka vähän tuuleskeliki. Kun samaan paikkaan kolmena aamuna peräkkäin tullee, niin tullee jo ko kotiansa ja naapurit toivottaa "hyvää huomenta", soli sommaa smiley. Naapurissa "asu" muuten Sahpen isä heart Petäjämaan Viksu väkineen!



Ja pe aamuna sitte kehhiin smiley, tässä kuva satoa näyttelypaikalta:














Erätytön Sahpe 9kk junioriluokassa




Ahvatuulen Hillankukka 5v. (Sahpen emo) avoimessa luokassa



Ahvatuulen Inka Maare 2v. avoimessa luokassa




Taika 8v. veteraaniluokassa



Nilla 8v. veteraanikehässä



Kotiin tuomisina SawoShow:sta oli Nillalle vetEH+H+ERI4, Inkulle avoEH+H+ERI ja
Sahpepa sai junERI1, sa, va-serti + junERI2,sa + junERI2,sa.
Aivan surprise ihme juttu, että pikkujätkä pärjäsi näin hienosti ensimmäisissä isoisten kehissä ja vieläpä tämmösessä HURJAN isossa näyttelyssä. Mielenkiintosta nähä tulevaisuus tämänki jäbän kanssa näillä näyttelyrintamilla! Kunhan se juoksu meiltä vielä onnistuis paremmin, seisominen siinä tuomarin arvosteltavana sujuu jo mitä melkosen nätisti, seisoa tapittaa... smiley




Hyvillä mielin lähimä jo sunnuntai iltapäivälä sitte pohjosta kohti, Torniosta pohjoseen päin saima ajella jo mitä melkosen rauhassa...., ei ollu ennää ruuhkaa...., kotona olima noin klo kaksi yöllä. Reissuhan oli melko rankka, koirile varsinki, ko piti "yhessä kohin" olla niin pitkään ja paljon, mutta mukava ja antosaki. Sanna ja Satu lahtivät Kuopiosta etelää kohti, Sanna vielä lomailemaan.
Tässä kuva vielä Kallansilloilta, jossa on rakenteilla uusi suuri ja korkea silta.